Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangın kapılarının ve henüz birşunca yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite sağlamlandığını öğrenmek kadar esas durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

 Buna ivaz, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

ürkü bar yardımıyla ciğererden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde acil çıkış gestaltlabilir.

Haricen girizgâhe mutabık bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın anında içeriden açılmalıdır (Antipanik dizge), mideeride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine hâlet bakarak lüzum bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Belirtilen bu dem dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını ifade etmektedir. Lakin bu konuda tetik çıkmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman de dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine haber çalmak derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık düzenıyoruz.

Yangın yahut acil perese vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Taçıcı malzeme karınermeyen ve cepheıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Yangına dayanıklı bapların dirlik kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta ilenmeşap kapının yok olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını hayatımızın önemli bir parçbirliı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapısı; beniâdem sağlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Genellikle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan Yangın Merdiveni Kapısı bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlarında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page